Racing Simulator Racing Wheel Står For Logitech G27 G25 G29 Racing Simulator Inkluderer Ikke Hjul Og Pedaler
Racing Simulator Racing Wheel Står For Logitech G27 G25 G29 Racing Simulator Inkluderer Ikke Hjul Og Pedaler
Sku: w995
(2 Anmeldelser)
Nyhed

kr496.63 kr613.12

Beskrivelse:

Racing Wheel Stå

Dette er en høj kvalitet racing wheel stå bygget med carbon stål materiale.Det har dobbelt-arm support for at sikre bundsolid stabilitet.Den gratis indstillingssystemet gør det muligt for spillere af forskellig størrelse til at bruge, førerne kan have en mere komfortabel og fleksibel spiloplevelse.Hjulet, gearstang og pedaler er IKKE inkluderet i prisen.

Nem At Samle Rock Solid Design-Fuldt Justerbar Bred Kompatibilitet

Funktioner og Detaljer 【HOLDBAR KVALITET】- racing wheel stå vedtager høj styrke stål som ramme, giver maksimal stabilitet, sikkerhed og robusthed.Hårdt monteret hjul stå, vil ikke flytte sig eller falde ud, når du race. 【GRATIS JUSTERING】- Fuldt højde justerbar og pedal justerbar plade, der sikrer en komfortabel og fleksibel spiloplevelse.Dette racing simulator cockpit gør det muligt for spillere af forskellig størrelse til at bruge. 【BRED KOMPATIBILITET】- Dette rat stå passer til alle Fanatec hjul på markedet; Passer til Logitech Hjul: G25, G27, G29; Passer til alle Mad Catz hjul på markedet.Bemærk: hjul og pedaler ikke inkluderet i prisen. 【NEM AT SAMLE】- Enkel at installere ved hjælp af instruktion.Den racing simulator, har forborede design for nem installation. 【Brugervenlig】 Udstyret med en gearskifter holder, som kan monteres på begge sider.Dette driving simulator sædet er egnet for både venstre hånd og højre hånd spiller

Specifikationer Boxed Vægt: 19 kg Pakke længde: 53Cm Bredde: 44Cm Højde: 31Cm vægt: 11.5 Kg

Pakke Indhold 1 x Simulator Rattet Stå Nøgle Funktioner

Carbon Stål Beslag

Denne tunge gaming rattet stå bygget med carbon stål materiale, der sikrer en robust og holdbar stå for lang tid brug.Dual-arm støtte for rock-solid stabilitet.

Høj Fleksibilitet

Den drivende spil reclinable sædet har et bredt udvalg af højde og vinkel justering justering.Du kan fint tune dit hjul og pedaler til enhver ergonomisk position, du har brug for.

Flere Kompatibilitet

Dette rat stå passer til alle Fanatec hjul på markedet; Passer til Logitech Hjul: G25, G27, G29; Passer til alle Mad Catz hjul på markedet.

Justerbar Pedal Plade

Pedaler, der understøttes for at installere.Pedalen pladen er også justerbar i vinkel, kan du nemt finde din rigtige sted.Bemærk: pedalerne er ikke inkluderet i prisen.

Forborede Design

Rattet står været pre-drilled.Hullerne er glat og burr-gratis, der letter installation af tilbehør.En stor hjælp til at montere hjul og gear skift

Valgfri Indehaveren Position

Den gearskifter holder på holderen kan indstilles til venstre eller højre side.Uanset om du kører til venstre eller højre, kan du bruge vores beslag.

Tags: logitech g27, mod flyvende g29, diy ror pedaler flight simulator, ns racing wheel, sim racing cockpit træ, logitech-mus, lift stå, led-pedal, g29 logitech, stå logitech g25.

 • Package bredde:
 • Model:
 • Model-Nummer: YXZJ
 • Racing Overvåge Stå:
 • Højde Justerbar til:
 • Stand:
 • Fanatec Hjul:
 • Mad Catz Hjul:
 • Package længde:
 • Gearskifter Beslag:
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer