Søde Crystal Cat Figurer Håndværk Dejlige Krystal Dyr Ornament Hjem Bordpynt Store Børn Gaver Hjem Bryllup Indre
Søde Crystal Cat Figurer Håndværk Dejlige Krystal Dyr Ornament Hjem Bordpynt Store Børn Gaver Hjem Bryllup Indre
Sku: w921
(3 Anmeldelser)
Nyhed

kr30.29 kr33.66

Beskrivelse:

Beskrivelse

------------------------------------------------- Produkt navn:Crystal Søde Kat Figurer Håndværk Dejlige Krystal Dyr Ornament Hjem bordpynt Store Børn Gaver Materiale:K9 Crystal Størrelse: 40*42*53mm(1.57*1.65*2.09 inch) Package:hvide boks

Betaling --------------------------------------------------------------------- 1. Det er bedst at bekræfte, at dine personlige oplysninger er korrekte, før du placerer en ordre, og det produkt, du køber vil blive leveret til tiden efter betaling. 2. Vi accepterer flere betaling.Forsendelse --------------------------------------------------------------------- 1. Det produkt, du køber vil blive afsendt i gang. 2. Vi gør vores bedste for at levere de mest økonomiske og pålidelige fragt service, men nogle gange Hastigheden af shipping er ude af vores kontrol,håber du cna forstår ,tak for din tålmodighed. 3. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil give dig et tilfredsstillende svar.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab, der opstår under transport, er du nødt til at give en høj opløsning billede dokumentation til os. 4. Gratis Forsendelse for Alle ordrer via China Post, luftpost, og www.buddingeauto.dk i vores butik, og hvis du har brug for at modtage hurtigere via kurer,Pls kontakte os .Feedback --------------------------------------------------------------------- 1. Vi stoler på www.buddingeauto.dk feedback og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes forlade os 5 stjernede anmeldelser.Vi vil give dig den bedste pris og bedre service næste gang, vi bestiller. 2.Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.Giv os en chance for at løse eventuelle problemer.Hvis rækkefølgen er forkert, vi forstår, at du kan være utilfreds, men vi vil gøre vores bedste for at give dig tilfredsstillende resultater.

Tags: bånd pynt, 3 påske dekoration, til hjemmet, arbejde håndværk, tin figurer, figur inde for anime, crystal sten, grand vase, fan lucky cat, krystal figurer dyr.

  • Materiale: Crystal
  • Stil: Moderne
  • Tema: Dyr

Relaterede varer