Motorcykel Tilbehør Universal Redde Rem Slynge remmen Sikkerhed For KTM HONDA KAWASAKI SUZUKI YAMAHA HUSQVARNA HUSABERG
Motorcykel Tilbehør Universal Redde Rem Slynge remmen Sikkerhed For KTM HONDA KAWASAKI SUZUKI YAMAHA HUSQVARNA HUSABERG
Sku: w762
(4 Anmeldelser)
Nyhed

kr49.05 kr57.02

Beskrivelse:

Ni

945

6080

Funktion :

100% Brand Nye

En Fælles Smerte Punkter, Når Din Cykel Behov for hjælp Og Bistand, Manglen på Et Effektivt hjælpeværktøj.

I Dag, Vi Har Løst Disse Problemer For Dig Med Redningen Rem.

Den Vigtigste Funktion af Rednings-Rem Er SIKKERHED.Dette Tilbehør Gør At Du Let kan Trække sig Fast Motorcykel ude af Fare.

Dem, der Hjælper med, Behøver Ikke At Håndtere Motorcykel Direkte, så man Undgår Forbrændinger Og Bliver Viklet ind I Mc ' s Bevægelige Dele.

Han Er En God Hjælper I Undsætning Og Redde Forest Road.

Specifikation:

Farve:Som Billede

Du Kan Let At Installere programmet Rescue Rem på Gaflen.

Montering :

Universel For de Fleste af Motorcykel Snavs Cykel

Pakken Indeholder:

1*Rescue Remmen

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

o Shipping tid i den Næste formular:

måske Haja Nogle Forsinkelser, Som rederiet Eller Told, jeg Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger Sendt Med Express, Nogle Gange Er Folk Ikke Vil Sende Mail, Som Du Har Udvalgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Fortoldning, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Hurtigere.

bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

returvaren skal være i original tilstand, skal du sende varen tilbage til den adresse, de fortæller dig.

købsprisen vil blive returneret, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl, skal køberne betale for tilbagevenden shipping cost.

købere kan kræve en fuld refusion omfatter omkostninger til forsendelse eller ændre produkter gratis, hvis vi har sendt forkerte varer, pakke tabt om rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse (kræver klare billeder af produkter og pakker) .

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Som vores gode køber ønsker jeg, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.vi får altid rabat eller en gave til den anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

2.Vi viser den shipping tid til kunderne, så du skal ikke lade os i negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, som er forårsaget af rederiet.

3.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare inden for 12 timer.ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt, stole på os, og send os en e-mail direkte, eventuelle problemer kan løses.

Tags: ebony rem, tilbehør, motorcykel, yamaha, suzuki vitara, transalp, vind honda vfr 800 vtec, footboard motorcycle, husaberg fe, dække mtb, 701 husqvarna, badminton kawasaki.

  • 200000204: 200000804
  • Item Bredde: 14cm
  • Element Vægt: 0.09kg
  • Item Højde: 5cm
  • Motobike Gøre: Universal
  • Model Navn: B1901081117
  • Mærke: JFG RACING
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale Type: Rescue Remmen
  • Item Længde: 14cm

Relaterede varer