300 mm(12") Justerbar Ingeniører Kombination Forsøger Pladsen ligger Lige Vinkel Lineal Ny
300 mm(12") Justerbar Ingeniører Kombination Forsøger Pladsen ligger Lige Vinkel Lineal Ny
Sku: w732
(4 Anmeldelser)
Nyhed

kr33.72 kr46.23

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet Egnet til at måle, mærkning ud af, om ud osv.Materiale: Rust ss Stål + Zink Legering Total Længde: ca. 30cm/12" Farve: Som billedet viser, Vægt: 140 g, Mængde : 1 PC Bemærk:

1. Sørg for at spænde boltene, faste blade før brug.

2 på Grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

3. Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Returret:

Vi er ikke ansvarlige for told eller import skat.

Vi vil forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER efter modtagelse af betaling.Kontakt os, hvis du er ikke tilfreds med varen, efter at modtage det.

Vi kan tilbyde refusion, og anmodning om refusion er kun tilgængelig anmodninger inden for en uge, efter at pakken er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

Vi tilbyder 100% refusion, hvis varen er brudt før ankomst , alt du skal gøre er at sende os den klare billeder, for at vise at det er brudt.Defekt situation skal blive bemærket inden for 7 dage efter levering.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail,og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en Grundig gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål Inden Budgivning.

Bemærk venligst, at størrelse og farve repræsentation, er omfattet fremstilling varians og er måske ikke helt nøjagtige.Bemærk også, at skærmen indstillinger kan variere fra computer til computer og kan fordreje faktiske farver.Læs venligst disse vilkår grundigt, før du afgiver dit bud.

Feedback:

Vi vil automatisk lade en positiv feedback til alle, der har fuldføre transaktionen, og lad os positiv feedback.

Glem ikke at give os Fem Stjerner på alle de Detaljerede sælgerbedømmelser.Tak!

I det usandsynlige tilfælde, du er ikke tilfreds med den transaktion, skal du kontakte os, før du sumbit din evaluering.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.

1.for at give dig den bedste service*****,bedes du behandle transaktionen retfærdigt.*feedback er simpelthen det, vi forfølger.

2.Undlad venligst at kontakte os først at få en bedre løsning, før du vil efterlade en *neutral eller *negativ feedback

3.Vi bestræber os på 5-stjernet service med angivelse af upfront vores politik, vores shipping sats& vores shipping frekvens.hvis du var tilfredse med denne transaktion, skal du reagere med alle 5 stjerner!hvis du ikke er tilfreds, bare lad mig vide via e-mial snarere end at lade lav score, og jeg vil arbejde for at gøre det på den måde

4.Venligst e-mail mig via "MINE BESKEDER" eller "Spørg Sælger Spørgsmål", hvis du har nogen spørgsmål om vores notering eller dit køb

Kontakt os:

Vi er i Shenzhen i Pearl River Delta, som er udviklet af sted med økonomi og Handel, Vi er et erhverv, handel selskab.Der er omkring 16000 former for produkter i min virksomhed,Vores produkter omfatter forbrugerelektronik, Nail Art Værktøj, Tøj og sko, mobiltelefon tilbehør , tilbehør til computere, bil tilbehør, Motorcykel tiltrædelse, legetøj & hobby, smykker, baby tilbehør andre nyttige elektronik produkter og m.m

Hvis du har problemer, vi er meget glade for at hjælpe dig.Vi sjældne håndtering af store mængder e-mails hver dag.Please give os mulighed for at besvare din mail inden for 24 timer

For den funktionelle produkter i vores shop (såsom Opladere, datakabler), hvis funktion er den samme som beskrivelse, men den faktiske farve og form kan ser en smule anderledes ud fra billederne på grund af tekniske forbedringer og den faktiske bestand stat.Vær opmærksom på, inden du afgiver et bud. .

Tags: mønster lineal, parallelle regel, justerbar kombination lineal, squar, vinkelmåler, lineal skole, metal-reglen, olie lineal, metal lineal, maskinarbejder.

  • Model-Nummer: D16809
  • Mærke: ZHUTING
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Foldede: No
  • Type: lineal
  • Materiale: Metal
  • Lineal Type: Andre
  • Fremme Lineal: Ja

Relaterede varer