Bambus Brød Slicer Skære Guide - Træ Brød Cutter Til Hjemmelavet Brød, Brød, Kager, Bagels Sammenklappelig Og Kompakt Med Krummer
Bambus Brød Slicer Skære Guide - Træ Brød Cutter Til Hjemmelavet Brød, Brød, Kager, Bagels Sammenklappelig Og Kompakt Med Krummer
Sku: w377
(2 Anmeldelser)
Nyhed

kr146.78 kr166.77

Beskrivelse:

Denne bambus økologisk brød pålægsmaskine er det bedste siden skiveskåret brød, bogstaveligt talt!Når du er på udkig efter den perfekte skive brød, denne foldbare brød pålægsmaskine er du dækket!Der er specielt designet til at passe en stor udskæring kniv, brød indehaveren hjælper med at holde brødet konstant, mens du nemt kan skære igennem.

Uanset hvad du har brug for at skære, denne foldbare pålægsmaskine kan få det til at ske.Fra brød til kage, du kan hurtigt og nemt få perfekt selv skiver med en hurtig snit af en kniv.

Brødet pålægsmaskine hurtigt justerer til at rumme 4 forskellige typer skiver.Blot udvide eller trække udskæring bord til tykkelsen af din smag, og du vil have jævnt skære skiver hver gang.

Til at holde dit køkken rent efter hver bid, bygget i crumb fange skuffe straks samler alle de faldende smuler.Perfekt til en easy clean-up eller til at have friske brødkrummer til dit næste måltid!

Udformet af høj kvalitet naturlige bambus, den pålægsmaskine er 100% fri for BPA og andre skadelige kemikalier, der findes i plastik skærebrætter.Det robuste design betyder, at det er stærke, holdbare og klar til at sidste for mange brød at komme!

Farve: træ farve

Det er perfekt til skæring af hjemmebagt brød, fransk brød, brugerdefinerede stil, bagt brød, banana nut bread, baguette, challah, Pumpernickel, kager og meget mere.

Perfekt selv brød udskæring i hjemmet

Den perfekte brød skiver er nu på vej lige ind i dit køkken!Denne foldning brød slicer giver mulighed for at justere mellem fire forskellige størrelser for udskæring med sin justerbare riller, der passer ind i standard brød kniv, så skal du bare fold det, fladskærms at opbevare i skabet.

Crumb fange bestyrelsen til at holde dit køkken rent

At klippe dit hjemmelavet brød kan få rodet, hvilket er grunden til dette brød pålægsmaskine er udstyret med et specielt konstrueret crumb catcher nedenunder.Som du skærer, bestyrelsen vil straks samle alle de krummer, så du kan holde dit køkken rent, og selv har friske brødkrummer til det næste måltid!

Nemt forlds helt flad med blot et enkelt Tryk til fremtidig brug

UDSKÆRING GUIDE TIL at SKÆRE JÆVNT Denne bambus brød slicer tilbyde en bemærkelsesværdig evne til at skære skiver af brød ensartet.Vi anbefaler, at du bruger en 10 tommer brød kniv til at skære endnu skiver.Siderne er rillet til at guide din brødkniv og justerbar, det betyder, at du kan vælge fra 4 skive tykkelser for at få tykke eller tynde skiver

Pakke Indhold

1* Brød Slicer Skæring

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om tracking nummer opdatering:

Hvis dit tracking nummer er ingen logistik oplysninger, som tusindvis af pakker, der sendes til udlandet, logistik virksomheder ikke opdatere logistik oplysninger, bedes du kontakte os første gang, bedes du Venligst ikke direkte åbne tvist.Vi er den første tid for dig at løse!

Tidspunkt for forsendelse:

Alle produkter vi kan for shipping inden for 5~8 hverdage, om vi normalt er i henhold til kundernes ordrer tid til pakning og forsendelse, er vi nødt til omhyggeligt at kontrollere kvaliteten af varerne forud til Skibet, Så tag dig tid til at håndteres.

Leveringstid:

På grund af force majeure faktorer: orkaner, voldsomme regnskyl påvirke flyvninger.Fører til logistik forsinkelser.Vi er ærlige sælgere, vil ikke lade dig lide noget tab.Giv den logistikvirksomhed en lille forarbejdning tid, vi venter på pakken at nå til din side.

Hvis din logistik oplysninger, der ankommer på det lokale posthus:

Tags: kompakt ansigt pulver, cutter løg, mad slicer, bagel cutter, brød cutter, brødform, bambus stå, kage wire, cutter pasta, bread maker gratis forsendelse.

  • Type: Brød Kaffefaciliteter Dele
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Brød Slicer Skæring