1xUniversal Motorcykel Ramme Skyder Faldende Protector Anti Crash Caps For Yamaha fz6 r6 For Suzuki Gsxr For Honda, Kawasaki
1xUniversal Motorcykel Ramme Skyder Faldende Protector Anti Crash Caps For Yamaha fz6 r6 For Suzuki Gsxr For Honda, Kawasaki
Sku: w1294
(1 Anmeldelser)
Nyhed

kr55.61 kr62.48

Beskrivelse:

Funktioner:

Leveres med aluminiums-og premium-plast, anodiseret finish for at forhindre, fra oxiderende, til at beskytte din cykel flere gange af heavy crash, meget holdbar og kan bruges i lang tid.

Det kan ikke kun beskytter motorcykel udstødning, men også fungere som en stødpude i nogle fare eller emergent lejligheder.

Højt drejningsmoment og stress resistens, der er designet til at forhindre din motorcykel går ned & ridser, når racing eller fast hastighed kører.

Hurtigt skrue-on montering, det er meget praktisk og nem at installere.

Crash protector, mode og SKARPE farve, der gør dig SKARP i enhver lejlighed, fuldt justerbar, så den passer til din kørestil, bedste ændre partner.

Universel for de fleste modeller af motorcykler, som for Honda For KTM Motocross For Kawasaki zx10r z800 For Yamaha fz6 r6 For Suzuki gsxr, osv.

Specifikationer:

Materiale: Aluminium+Gummi

Farve: Rød, Blå, Guld, Sølv, Orange(valgfrit)

Billede Slider Længde: 12cm/4.7"

Lille Ende Diameter: 17mm/0.67"

Store Slutningen Diameter: 52 mm/2.04"

Bolt størrelse: M10

Montering: Universel for de fleste modeller af motorcykler, som for Honda For KTM Motocross For Kawasaki zx10r z800 For Yamaha fz6 r6 For Suzuki gsxr, osv.

Pakke Inkluderet:

1 x Motorcykel Ramme Slider

1 x Bolt

Bemærk:

- Tillad 1-3CM adskiller sig på grund af manuel måling.

- På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din forståelse.

Tags: 09 mt, tilbehør, motorcykel, yamaha, rammen yamaha, honda jazz forruden, dome suzuki gixxer 150, fz6 s2, fz8, motorcykel yamaha r6 ramme, suzuki gixxer 155, fazer.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale Type: Aluminium legering+Gummi
  • Item Bredde: 5.2cm
  • Model Navn: Motorcykel Ramme Slider
  • Motobike Gøre: Universal
  • Mærke: Audew
  • Element Vægt: 150g
  • Item Længde: 12cm

Relaterede varer