USB Opkrævet Tøj, varmepude 5V El-Varme Ark Med 3 Gear Justerbar Temperatur Varme Varmere Pad Til Vest Jakke
USB Opkrævet Tøj, varmepude 5V El-Varme Ark Med 3 Gear Justerbar Temperatur Varme Varmere Pad Til Vest Jakke
Sku: w1247
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr30.41 kr42.24

Beskrivelse:

USB Opkrævet Tøj, varmepude 5V El-Varme Ark Med 3 Gear Justerbar Temperatur Varme Varmere Pad Til Vest Jakke

Bullet Punkter:

1、1. De 4 stykker af varme element design, tre-trins justerbar temperatur, front og rear dual-kontrol skifte design.Den røde er high-end, der kan nå op på omkring 60 grader, den hvide er en mid-end, der kan nå op på omkring 50 grader, og den blå er low-end, der kan nå op på omkring 40 grader.

2、2. Strømforsynes via USB, det kan nemt tilsluttes en PC, mobile power, USB-adapter, bil oplader, osv.

3、3. Let og transportabel, praktisk at tage med til udendørs camping eller andre aktiviteter på vintre.Også relevant for de mennesker, der er bange for kulde.

4、4. Foldbar og vandafvisende til en vis grad, varme jævnt, vaskbar, men må ikke nedsænkes i vand i lang tid. (Den klud, der er limet sammen, at den langsigtede fordybelse kan påvirke den selvklæbende.)

5、5. Du kan føje den til dine foretrukne tøj og tilslutte det til en mobil strømforsyning til at lave varme tøj til eget brug eller som en gave til familie og venner.Ansøgning: tøj, veste, talje, underliv, bukser og så videre.denne varmepude kan hjælpe dig med at lindre stivhed, knyttede muskler, tæthed, samt muskelsmerter forårsaget af skader og forstuvninger.

Beskrivelse:

1. De 4 stykker af varme element design, tre-trins justerbar temperatur, front og rear dual-kontrol skifte design.Den røde er high-end, der kan nå op på omkring 60 grader, den hvide er en mid-end, der kan nå op på omkring 50 grader, og den blå er low-end, der kan nå op på omkring 40 grader.

2. Strømforsynes via USB, det kan nemt tilsluttes en PC, mobile power, USB-adapter, bil oplader, osv.

3. Let og transportabel, praktisk at tage med til udendørs camping eller andre aktiviteter på vintre.Også relevant for de mennesker, der er bange for kulde.

4. Foldbar og vandafvisende til en vis grad, varme jævnt, vaskbar, men må ikke nedsænkes i vand i lang tid. (Den klud, der er limet sammen, at den langsigtede fordybelse kan påvirke den selvklæbende.)

5. Du kan føje den til dine foretrukne tøj og tilslutte det til en mobil strømforsyning til at lave varme tøj til eget brug eller som en gave til familie og venner.

6. Gælder for tøj, veste, talje, underliv, bukser og så videre.Denne varmepude kan hjælpe dig med at lindre stivhed, knyttede muskler, tæthed, samt muskelsmerter forårsaget af skader og forstuvninger.

Specifikation:

Strømforsyning-tilstand: USB-strømforsyning

Kontrol metode: to knapper separat kontrol

Belysning indstilling: rød (high-end), hvid (mid-end), blå (lave ende)

Varme materiale: carbon fiber

Stof: lodden stof

Spænding: 5V

Størrelse:

1 emne*om 305*120mm/12.01*4.72 tommer

2 stykker*150*110mm/5.91*4.33 tommer

1 stykker*240*80mm/9.45*3.15 tommer

Packing Liste:

1*Sæt af Elektrisk varmepude

1*Temperatur Kontrol Skifte

Tags: elvarme vest, varme varme jakke, varm opvarmet vest, Vest, drap oplyst, varme jakke, varme el-jakke, mænd jakke uden ærmer, hede vest, flannel ark.

  • Køn: MÆND
  • Materiale Teknologi: Andre
  • Oprindelse: AE(Oprindelse)
  • Passer til: Passer til større end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
  • Materiale: Carbon Fiber
  • Model-Nummer: Elektrisk Varmepude
  • Funktion: Vandtæt

Relaterede varer